Referanser


Jeg ønsket renovering av badet, 4kvm. Hadde flere på befaring, men Sean kom, så og vant. Han skapte en umiddelbar tillit og ga tydelige tegn på profesjonalitet. Etter gjennomgang av mine tegninger og detaljer, hadde Sean gode innspill på løsninger og tips om leverandører med unikt materialvalg. Han kom når han anga et tidspunkt og gjennomførte prosjektet med sikker koordinasjon. Jeg vil anbefale Sean og hans firma til alle petimetre med estetisk sans, som stiller høye krav til utførelse og detaljer på et bad både av teknisk og visuell art.

Jan Erik Egeberg


Samarbeidet med Fokus Bad har vært strålende. Helt fra dag èn har dere vært informative, hjelpsomme og på tilbudssiden. Vi har fått gode råd om innkjøp og om oppbygning av badet. Valgene har hele tiden vært våre, men dere har kommet med innspill som har gjort det lettere for oss å forstå fordeler og ulemper i våre valg. Pristilbudet vi fikk var svært godt, spesielt når vi ser på den gode kvalitet dere har lagt ned i badet vårt. Vi er også svært fornøyd med hvor lett det har vært å komme i kontakt med dere, og dere har vært raske til å ta kontakt om det er noe dere lurer på. Fin informasjonsflyt hele veien. Vi sitter nå igjen med et bad vi er svært godt fornøyd med, og som vi stolt viser frem til våre gjester. Lykke til videre.

Rune M. Holmen


Slutten av 2017 bestemte jeg meg for oppussing av badet mitt. Det var et trangt og lite innbydende bad som trengte totalrehabilitering. Jeg bestilte mange anbud, men bestemte meg for FOKUS Bad og Membran AS (FBoM). Å pusse opp bad er en sak om tillitt. Sean Arkan gjorde et kompetent og pålitelig inntrykk helt fra første møtet. Han hørte på ønskene mine, viste mulighetene og kom med mange gode forslag og tips om leverandører. Februar 2018 ble prosjektet gjennomført i løpet av de avtalte fire ukene. Under byggefasen fikk jeg fortløpende god informasjon om framgang. Betalingen foregikk i bolker i henhold til arbeidet som ble gjort. FBoM var veldig nøyaktig og profesjonelt og gjennomførte prosjektet med stor sans for estetikk. Sean fikk ros fra naboene for god støyvarsling og –begrensning og søppelhåndtering. Badet virker i dag mye større enn før og er endelig et rom jeg gleder meg til. Jeg anbefaler Fokus Bad og membran AS på det varmeste.

Martina Gaux


Jeg brukte firmaet til å få renovert badet i leiligheten min i Lillestrøm da det ble påvist lekkasje fra sluket og ned til naboen i leiligheten under meg. Min kontaktperson hos firmaet var Sean Arkan som sørget for at jobben ble utført profesjonelt, til avtalt tid og til avtalt pris. Resultatet ble meget bra og Sean kom hele veien med forslag og tips til ting jeg selv ikke hadde tenkt på. Jeg kan på alle måter anbefale firmaet videre og vil bruke dem igjen seinere ved behov.

Jørgen Finstad


Hele prosessen har fra første stund av vært en fornøyelse. Kommunikasjonen med firmaet har vært av det eksepsjonelle slaget. Det er viktig at dette vektlegges så sterkt, fordi det er av avgjørende betydning for et slikt prosjekt at eventuelle misforståelser ryddes av veien så tidlig som mulig. Hos oss oppsto ingen problemer, nettopp av den grunn. Alle våre ønsker har blitt vel tatt imot, samtidig som vi har mottatt mange gode råd i forkant og underveis. At resultatet har blitt så godt som det har, skyldes godt samarbeid mellom firmaet og oss som oppdragsgivere. Alle deler av rehabiliteringen har blitt utført til punkt og prikke etter avtale, og til slutt endte det hele opp med faktisk å ende litt i underkant av prisen som ble gittved tilbud og kontraktsinngåelse. Dette uten at det har gått på bekostning av kvaliteten på utstyr og arbeid.Framdriften i prosjektet var meget god, og som beskrevet i kontrakten.De små tingene som ble påpekt ved overtakelse, ble umiddelbart rettet opp.

Rolf-Vidar W Johansen


Vi engasjerte Fokus Bad v/ Sean Arkan når vi skulle totalrenovere badet vårt høsten 2014. Under forberedelsene fikk vi både god veiledning, forslag til løsninger og respons på våre ønsker. I tiden arbeidet pågikk, fikk vi hele tiden oppdatering på hvordan prosessen gikk. Vi oppfattet at firmaet la stor vekt på å gi oss som kunder den beste service og de hadde meget god kvalitet på arbeidet. Vi vil gjerne anbefale dem til andre.

Jorun Evensen og Stein Kristian Andersen


Fokus Bad tok totalansvar for renoveringen av vårt baderom og leverte godt faglig håndtverk i tide og innenfor budsjett. Fokus Bad ga oss full åpenhet og detaljert innsikt i prosess, konstruksjonsdetaljer og materialvalg underveis. Alle representanter for Fokus Bad var profesjonelle og servicevennlige under hele prosessen. Høy standard på rengjøringen underveis i renovasjonen var en stor fordel ettersom hele familien bodde i huset mens arbeidet pågikk. Sean ga oss verdifulle innspill til valg av interiør og installasjoner, og vi er veldig fornøyd med resultatet. Baderommet er inne i sitt tredje år, og vi har ikke hatt noen problemer. Jeg nøler ikke med å anbefale Fokus Bad for andre, og vil heller ikke nøle med å benytte Fokus Bad til lignende arbeid i fremtiden.

Andreas Andersen


Over en periode på to år har firmaet ved Sean Arkan utført diverse oppussings- og renovasjonsarbeider for oss. Prosjekt 1: Oppussing av bad ca 9m2. Inkluderte demontering, membranarbeide, flislegging – gulv og vegg, installasjon av vegghengt toalett, innfliset speil, vegghengte dusjdører, samt nytt baderomsinventar. Noe lettere snekker- og malerarbeid i forbindelse med ovennevnte. Prosjekt 2 : Oppussing av bad ca 7m2. Som over. Prosjekt 3: Oppussing av bad ca 3m2. Som over, men med standard toalett. Prosjekt 4: Oppussing av gjestetoalett 2m2, som over, men med dekorflis. Prosjekt 5: Flislegging over kjøkkenbenk på 2 kjøkken, bytte av benkeplate og garnityr på det ene. I tillegg noe utendørsarbeide, beslag på garasjetak etc. Firmaet har levert over forventning, både når det gjelder kvalitet og evnen til fleksibilitet. Sean har lyttet til ønsker og kommet med innspill til hvordan utfordringer kan løses. Han er fleksibel i forhold til hvem som skaffer hva, da det er mye personlig smak inne i bildet. Vi har ikke hatt store forandringer underveis i prosjektene, men når det har oppstått har det ikke vært nei.Forhånd, eventuelle tillegg har kommet etter avtale, men da med bakgrunn i endringer som vi har initiert. På et par av prosjektene tillot vi lang tid for ferdigstillelse, slik at det ble betraktet som et sideprosjekt som han kunne ta ved siden av et annet og sikkert større prosjekt et annet sted. Det var meget prisgunstig. Jeg kan trygt anbefale Seans tjenester til de som har prosjekter av den karakter som er nevnt ovenfor- og sikkert mye annet. Vi er altså meget fornøyd med arbeidet som er utført.

Lars Hovengen


Firmaet har totalrenorvert baderom i leil. vår i 4.etg., og jeg kan helt klart anbefale firmaet til andre.Taket er senket og lagt inn downlight, sikret ventilasjon, lagt varmekabler i gulv, flere nye elektriske løsninger er lagt opp, rørsystem utbedret og skjult, vegg og gulv flislagt, satt opp dusjløsning og møbler.Alt er gjort meget nøyaktig etter gjeldende standarder og med pent resultat. Vi hadde besøk av en venn etterpå som selv er håndverker, som ga sin absolutte tilslutning at det er godt utført arbeid. I tillegg har firmaet overholdt tidsskjema, fremstår veldig pålitelig og svært serviceminded.

Vivi Graff


Vi hadde flere håndtverkere på befaring for å pusse opp badet vårt, og Sean var definitivt den med best pris. Pris er selvsagt ikke alt, og Sean utførte jobben meget godt på tross av at badet var veldig lite og ga utfordringer når det gjaldt funksjonalitet m.m. Sean var åpen for endringer underveis og prøvde så godt han kunne å oppdatere oss underveis i prosessen slik at evt misforståelser ble unngått. Vi er veldig fornøyd med hele prosessen og resultatet, og anbefaler andre å bruke Sean til oppussing av bad.

Anja Solberg og James Booth


Vi vil med dette anbefale ovennevnte firma på det varmeste.Arbeidet de har utført er fliselegging av baderom og annet som måtte tilpasses i forbindelse med oppussing av bad. Vi vil spesielt fremheve nøyaktighet og at det jobbes effektivt. Materialer som ble innkjøpt ble det vist kvittering for. Avtaler ble alltid holdt. En ting til slutt som er viktig: firmaet finner alltid løsninger selv om det ser vanskelig ut i øyeblikket. Kunden må bli fornøyd. Vi har derfor ingen betenkeligheter med å anbefale firmaet. Ta gjerne kontakt om ytterligere informasjon ønskes.

Trond Klostad


Kom tilfeldig over Fokus Bad på nett og bad om uforpliktende pristilbud på oppussing av bad. Sean Arkan kom, sjekket grundig badet som skulle rives og stilte mange spørsmål. Han virket veldig dyktig og var svært blid og imøtekommende. Han sendte meg pristilbud samme kveld. Et tilbud som virket veldig gunstig og garanterte meg et resultat jeg ville bli fornøyd med. Etter å ha ringt og sjekket referanser takket jeg ja til tilbudet. Siden jeg selv var i gang med total oppussing av bolig ønsket jeg snarlig oppstart på bad og de rev det allerede uken etter. Jeg gikk igjennom alle mine tanker med Sean og han kom underveis med spørsmål og anbefalinger. Underveis slet jeg selv med kjøkken, spurte Sean om noen tips og resultatet var at han ga meg et tilbud på totalpakke på kjøkken også. 6 uker senere var jeg den lykkelige eier av nytt bad og nytt kjøkken. Alt ble revet, bygget opp igjen med downlights i tak og jeg er superfornøyd. Sean forklarte meg hele tiden hva han drev og alt ble gjort som vi avtalte underveis. I tillegg var alle sammen veldig hyggelige og jeg fikk også litt hjelp til andre ting jeg slet med under oppussing. Prisen totalt sett var veldig konkurransedyktig. Alt i alt anbefaler jeg flis og håndverkekspressen på denne typen jobb.

Øyvind Quist


I 2013 besluttet vi å totalrenovere to bad i huset vårt på Lysaker. Vi kontaktet flere leverandører for tilbud. Blant tilbydeme var Fokus Bad og Membran AS som vi hadde fått referert av en venn som var godt fornøyd. Etter å ha forhandlet med tilbyderne falt valget på Fokus Bad og Membran AS. Kontrakten som ble inngått var etter Fokus Bad og Membran AS sin mal og inneholdt betalingsplan, sluttdato og dagbøter. Kontrakten ble inngått tidlig høsten 2013 med sluttdato i november. Det ene badet vari hybelen. Dette badet ble pusset opp først slik at vi til enhver tid hadde ett bad i funksjon som vi kunne bruke. Etter at hybel-badet var ferdig ble hoved-badet også pusset opp. Begge badene ble revet inn til reisverket og fornyet, med unntak av gulvet på hybel-badet, der vi valgte å legge smøremembran og nye fliser oppå det eksisterende gulvet. Valg av fliser, møbler og armatur ble gjort i tett samarbeid med Sean Arkan i Fokus bad som også hadde avtaler og gode priser hos leverandørene, og da kontrakten ble inngått var alt materiale definert. Den endelige prisen ble derfor fastsatt i kontrakten. Alt arbeid ble gjort etter en standard som etter vårt skjønn har vært av høy faglig kvalitet; snekring, elektriker- og rørleggerarbeid, flis-legging etc. Det ble holdt orden på arbeidsplassen i den grad dette lar seg gjøre og etter endt arbeid ble det ryddet og rengjort. Det har vært svært behagelig å arbeide med Sean Arkan, som har håndtert alle uforutsette hendelser på en profesjonell og fleksibel måte. Han har fulgt opp arbeidet tett og holdt oss godt informert via regelmessige e-poster og telefonsamtaler, i tillegg til den dialogen vi har hatt på arbeidsplassen. Resultatet er to bad av høy kvalitet og standard. som vi er svært fornøyde med. Vi har derfor ingen problemer med å gi Fokus bad våre varmeste anbefalinger.

Axel W.Wolff


Firmaet totalrenoverte vårt bad på ca. 3 m2 i desember 09. Vi er svært fornøyd med jobben som ble gjort. Sean Arkan holdt i prosjektet og samarbeidet godt med elektriker, rørlegger og vedkommende som la membranen. Sean veiledet oss i prosessen, overholdt alle avtaler og arbeidet er pent utført. Vi gir han våre varmeste anbefalinger for oppussing av baderom.

Cecilie Bakke Andersen


Jeg har brukt firmaet på oppussing av toalettrom.De kom til avtalt tid og arbeidet ble gjennomført på avtalt tid og pris.Jeg har allerede anbefalt firmaet til venner.

Ragnhild Gjerde


Jeg Trond Westbye bekrefter att firmaet har utført følgende: Jeg har fått ett helt nytt bad hvor elektrikker og rørlegger har lagt nye kabler og rør som sjult annlegg inkl varmeekabler i gulv. Hele badet er flislagt, med downlights i taket med dimmer. firmaet har også laget nytt gulv med armering og dette er utført etter norsk standar. Firmaet har med andre ord utført en stor jobb med mitt bad, hvor de startet helt fra bunnen av og firmaet er ett firma jeg kan annbefale på det sterkeste,Jobben er utført meget nøye.

Trond Westbye


Høsten 2015 rehabiliterte Sean Arkan to bad i min leilighet i Trosterudveien 2g, 0778 Oslo. Begge bad var ikke pusset opp siden leiligheten stod ferdig i 1980. Det var derfor et omfattende rehabiliteringsarbeid som trengtes. Ved første befaring hadde Sean Arkan mange gode og godt begrunnete forslag til ombygging. Han så muligheter som vitse seg å være «gull» verdt.Jeg satt spesielt pris på at han arrangerte møter hos leverandørene av baderomsmøbler, slik at jeg rent konkret kunne velge ut de møblene jeg ønsket. I den prosessen ga han kyndig veiledning. Selve arbeidet ble utført både grundig og presist.Arbeidet var godt planlagt med nøye beskrivelser slik at jeg kunne følge med i arbeidets gang. Begge bad stod ferdig til avtalt tid. Det var heller ingen overskridelser budsjettmessig. Sean Arkan er meget behagelig å samarbeide med. Det var vesentlig for ham at jeg som kunde skulle være fornøyd med arbeidet til enhver tid. Sean Arkan er profesjonell til fingerspissene. Hen elsker sitt arbeide og viser stor yrkesstolthet. Jeg gir Sean Arkan mine varmeste anbefalinger.

Wenche Walle-Hansen


Jeg brukte Fokus Bad og Membran til å gjøre 3 rom til et stort bad Juli 2016. Min kontaktperson var Sean. Han sørget for at jeg følte at badet var i trygge hender, ga meg gode råd og innput underveis og gjorde jobben ferdig før avtalt tid. Badet er perfekt og gir meg en Spafølelse. Jeg kan trygt anbefale firmaet og Sean videre.

Mette Løsness


Jeg hyret firmaet til å renovere 2 bad i rekkehus i Fjerdingby sommeren 2015. På befaringsdagen kom Sean Arkan og ga meg en god oversikt over hvordan jobben kunne utføres og pristilbudet var veldig bra. Jobben ble utført grundig og profesjonelt av hyggelige og flittige arbeidere. Sean var alltid tilgjengelig på mail og telefon om man hadde spørsmål og han kom alltid med gode råd og forslag. Resultatet ble veldig bra og min mann og jeg er meget fornøyde. Jeg har allerede anbefalt firmaet videre til en venninne.

Martine Flaten