Tjenester


Rehabilitering av Baderom

Vi tilbyr ulike kvalitetsprodukter og profesjonelle tjenester innenfor oppussing av bad og kjøkken. Vi kan organisere, utføre arbeidet og ferdigstille prosjektet, og vår solide erfaring sørger for at oppussingen blir vellykket. Av kvalitets- og sikkerhetsmessige grunner er våre dyktige fagfolk dedikert til enhver jobb, og sørger for at oppgaver blir utført i henhold til våtromsnormen og gjeldene forskrifter.


Rørlegger

I de fleste rehabiliteringsprosjekter må ofte gamle VVS-installasjoner endres eller erstattes. Det er to grunner til dette. De må enten erstattes på grunn av regelverkskrav, eller endres fordi man ønsker å bytte plan og design. Vi tilbyr et variert utvalg av VVS-løsninger og tjenester, og kan utføre denne tjenesten både sikkert og effektivt. Vi bruker veldig robuste produkter for å sikre at installasjonene både er trygge og i samsvar med regelverket.


Elektriker

Sikkerhet og funksjonalitet er en viktig for alle elektriske anlegg. Dette gjelder spesielt for baderom, hvor fuktighet i kombinasjon med elektrisitet kan føre til alvorlige problemer. Derfor jobber Fokus Bad kun med fagkyndige elektrikere som leverer sikre og solide installasjoner.


Membran

Membran sørger for at baderommet er vanntett. Dersom fukt slipper igjennom overflater, så blir vegger, kontraksjoner og fundamenter ødelagt. Membranlegging i gulv og vegger krever kunnskap om rommets funksjonalitet, oppbygning og konstruksjon. Vi kvalitetssikrer hele arbeidsprosessen. Fokus Bad har også kompetanse til å legge membran på terrasser og tak, samt i svømmebasseng.


Flislegger

Vi bistår våre kunder ved valg av fliser, og sikrer at flisene er av riktig kvalitet, design, farge, størrelse og mønster. Med høyt fokus på det estetiske og på detaljer, leverer våre dyktige flisleggere et arbeid som er en fryd for øyet. Dermed kan vi tilby elegante og moderne baderom og kjøkken.

Kontakt