Tjenester

Banner image

Oppussingstjenester

Nytt Baderom

Vi tilbyr ulike kvalitetsprodukter og profesjonelle tjenester innenfor oppussing av bad og kjøkken. Vi kan organisere, utføre arbeidet og ferdigstille prosjektet, og vår solide erfaring sørger for at oppussingen blir vellykket. Av kvalitets- og sikkerhetsmessige grunner er våre dyktige fagfolk dedikert til enhver jobb, og sørger for at oppgaver blir utført i henhold til våtromsnormen og gjeldene forskrifter.

services-2

Effektiv Koordinering

Fokus Bad tilbyr alt fra konsultasjon, prosjektledelse, oppussingstjenester og til produkter. Du trenger kun å henvende deg til et sted, og vi følger deg opp helt fra idé til siste finpuss. Her kan du dra nytte av vår erfaring, og motta forslag til praktiske løsninger for ditt kommende prosjekt.

Vellykket oppussingsprosjekt

Riktig planlegging har alt å si for et vellykket oppussingsprosjekt. Vi har solid kunnskap og erfaring med alle detaljer som må på plass før arbeidet kan begynne, og kan hjelpe deg med å utforme et prosjekt som er brukervennlig og plasseffektiv. Vi kan tilby deg et bredt utvalg av stilfulle produkter og moderne løsninger, og sørger for at du får baderom og kjøkken som er både funksjonelt og lekkert innredet.

Unikt for deg

Vi forstår at bad og kjøkken skal være praktisk og funksjonell, og samtidig tilpasses individuell stil og behov. Dine ønsker og bruksformål er i fokus under ethvert prosjekt. Takket være fleksible og funksjonelle løsninger, så kan vi bygge bad og kjøkken som er fullstendig tilpasset deg og din familie.

Fagmessig installasjon

I de fleste rehabiliteringsprosjekter må ofte gamle VVS-installasjoner endres eller erstattes. Det er to grunner til dette. De må enten erstattes på grunn av regelverkskrav, eller endres fordi man ønsker å bytte plan og design.Vi tilbyr et variert utvalg av VVS-løsninger og tjenester, og kan utføre denne tjenesten både sikkert og effektivt. Vi bruker veldig robuste produkter for å sikre at installasjonene både er trygge og i samsvar med regelverket.

Fagmessig installasjon

Sikkerhet og funksjonalitet er en viktig for alle elektriske anlegg. Dette gjelder spesielt for baderom, hvor fuktighet i kombinasjon med elektrisitet kan føre til alvorlige problemer. Derfor jobber Fokus Bad kun med fagkyndige elektrikere som leverer sikre og solide installasjoner.

Fagmessig installasjon

Membran sørger for at baderommet er vanntett. Dersom fukt slipper igjennom overflater, så blir vegger, kontraksjoner og fundamenter ødelagt. Membranlegging i gulv og vegger krever kunnskap om rommets funksjonalitet, oppbygning og konstruksjon. Vi kvalitetssikrer hele arbeidsprosessen. Fokus Bad har også kompetanse til å legge membran på terrasser og tak, samt i svømmebasseng.