Om Oss

Banner image

Våtromsbedrift

Totalleverandør av Baderom

Fokus Bad er totalleverandør av oppussingstjenester og godkjent våtromsbedrift. Vi har erfaring, kompetanse og kreativitet til å gjennomføre renoveringsprosjekter helt fra planlegging og design til siste finpuss.Vi overholder alle normer til punkt og prikke, og sørger for at alle våre prosjekter er i samsvar med gjeldende standarder. Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter av tjenester knyttet til renovering av bad og kjøkken, og teamet vårt består av kompetente fagfolk som har lang erfaring innen sitt fagfelt.

Banner image

Baderom oppussing

Totalleverandør

Vi kan hjelpe kundene våre med planlegging og gjennomføring av oppussingsprosjekter for baderom og kjøkken. Vi tilbyr gunstige rabatter på kvalitetsprodukter, og finner løsninger som ivaretar både funksjonalitet og personlig stil.

nisje

Kundetilfredshet

Gode Resultater

Vi gir våre kunder den beste kundeopplevelsen som mulig. Vi er i aktiv kommunikasjon med våre kunder gjennom hele prosjektet, helt fra planleggingsfasen til byggeprosessen. Vi tar våre prosjekter seriøst, og vektlegger utveksling av ideer, tanker og spørsmål.

svedberg

Pålitelige leverandører

Kvalitetsprodukter

Hos oss står kundens behov alltid i fokus, og derfor samarbeider vi utelukkende med pålitelige leverandører. Vi tilbyr varer av høy kvalitet, og våre ansatte kan veilede deg ved valg av produkter og materialer.

Vår fremgangsmåte

En enkel og grei tilnærming til byggeprosessen :
 • 01
  Befaring
  Vi konsulterer med deg for å høre hvilke idéer og behov du har i forhold til et nytt bad eller kjøkken. Deretter evaluerer vi den nåværende tilstanden, og opparbeider en plan i henhold til regelverk og standarder. Vi kommer sammen frem til løsninger som imøtekommer dine ønsker. Vi kan også være behjelpelige med nyttige forslag og anbefalinger.
 • 02
  Tilbud
  Vi kan tilby deg et tydelig og helhetlig forslag, normalt sett innen 24 timer. Gi oss gjerne tilbakemeldinger slik at prosjektplanen kan finjusteres, og den samsvarer med dine forventinger.
 • 03
  Avtale
  Når du har godtatt tilbudet, gir vi deg et kontraktutkast som skisserer vår forpliktelse til prosjektet, din garanti og andre prosjektdetaljer.
 • 04
  Planlegging
  Vi utarbeider en trinnvis fremdriftsplan, på basis av prosjektomfanget, for å implementere og administrere alle nødvendige koordinasjoner.
 • 05
  Logistikk
  Når du har tatt dine valg og beslutninger, legger vi inn alle bestillinger for deg med vår spesialrabatt. For å sikre at alt er på plass i tide, bekrefter vi levering og ledetider. Vi håndterer også alle vareleveranser.
 • 06
  Oppussing
  Du får en prosjektplan fra oss, slik at du er informert om hvert eneste trinn i prosessen. Du får regelmessige oppdateringer på utført arbeid, og vårt fagpersonell informerer deg om prosjektets fremdrift.
 • 07
  Ferdigstillelse
  Kundene får utfyllende dokumentasjon på utført arbeid og byggemateriale når prosjektet er ferdigstilt. Vi er en godkjent våtromsbedrift, og alle våre bad leveres derfor etter byggebransjens våtromsnorm og gjeldende sikkerhetsforskrifter. Sluttdokumentene bekrefter dette.