Om Oss
Banner image

Våtromsbedrift

Totalleverandør av Baderom

Fokus Bad er totalleverandør av oppussingstjenester og godkjent våtromsbedrift. Vi har erfaring, kompetanse og kreativitet til å gjennomføre renoveringsprosjekter helt fra planlegging og design til siste finpuss.Vi overholder alle normer til punkt og prikke, og sørger for at alle våre prosjekter er i samsvar med gjeldende standarder. Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter av tjenester knyttet til renovering av bad og kjøkken, og teamet vårt består av kompetente fagfolk som har lang erfaring innen sitt fagfelt.

services

Baderom oppussing

totalleverandør

Vi kan hjelpe kundene våre med planlegging og gjennomføring av oppussingsprosjekter for baderom og kjøkken. Vi tilbyr gunstige rabatter på kvalitetsprodukter, og finner løsninger som ivaretar både funksjonalitet og personlig stil.

baderom_oppussing_fokusbad_service50

Kundetilfredshet

Gode Resultater

Vi gir våre kunder den beste kundeopplevelsen som mulig. Vi er i aktiv kommunikasjon med våre kunder gjennom hele prosjektet, helt fra planleggingsfasen til byggeprosessen. Vi tar våre prosjekter seriøst, og vektlegger utveksling av ideer, tanker og spørsmål.

baderom_oppussing_fokusbad_service1

Pålitelige leverandører

Kvalitetsprodukter

Hos oss står kundens behov alltid i fokus, og derfor samarbeider vi utelukkende med pålitelige leverandører. Vi tilbyr varer av høy kvalitet, og våre ansatte kan veilede deg ved valg av produkter og materialer.